Universal Pictures працює над новим «Світом Юрського періоду» / Jurassic World

Universal Pictures занурилася в розробку нового фільму за мотивами «Світу Юрського періоду» / Jurassic World. Його реліз може відбутися вже у 2025 році. Про це пише The Hollywood Reporter.

За інформацією видання, за сценарій фільму відповідає  Девід Кепп. Саме він був сценаристом стрічок «Парк Юрського періоду» / Jurassic Park 1993 року та «Парк Юрського періоду 2» / The Lost World: Jurassic Park 1997 року.

Проєкт досі не має режисера. Але Френк Маршалл, який займався трилогією «Світ Юрського періоду», виступатиме його продюсером. А от виконавчим продюсером майбутнього фільму називають Стівена Спілберга.

Поки невідомо, що саме передбачає проєкт. Але, за даними джерел, він розпочне «нову еру Юрського періоду» з абсолютно новою сюжетною лінією. Це наштовхує на думку, що акторський склад попередніх фільмів, вірогідно, не буде задіяний у новому фільмі.

Нагадаємо, що влітку 2022 року у світовий прокат вийшов фантастичний трилер «Світ Юрського періоду 3: Домініон» / Jurassic World Dominion. Це – третя частина перезапуску франшизи. Головні ролі в ній зіграли Кріс Пратт, Брайс Даллас Говард, Джефф Ґолдблюм, Лора Дерн та інші.