Режисер фільму Oldboy зняв фантастичну короткометражку на iPhone 13 Pro

Південнокорейський творчий професіонал Пак Чхан Ук добре відомий тим, що створює незвичайні фільми із глибоким змістом. Крім трилера 2003 року “Олдбой” / Oldboy, він також випустив відомий фільм “Служниця” / Handmaiden у 2016 році.

У всіх цих фільмах використовувалися відеокамери на кшталт Panasonic P2, а також дзеркальні камери. Проте його новий 21-хвилинний короткометражний фільм “Життя — лише сон” / Life is But a Dream зовсім інший, оскільки в ньому використовувався лише iPhone 13 Pro від Apple.

Попри те, що у при створенні використовувався лише смартфон, візуальний результат можна порівняти з іншими популярними азійськими фільмами (а може, навіть краще). Apple явно пишається своїм телефоном, оскільки поділилася новим фільмом у своєму офіційному YouTube-каналі.

https://www.youtube.com/watch?v=HnzKqxtnWDY

Apple також випустила коротке відео, в якому показано, як саме Пак Чхан Ук та його команда використовують iPhone 13 Pro у процесі фільмування. Звичайно, команда розповідає про кінематографічний режим iPhone, який штучно розмиває фон за об’єктом знімання для більш разючого зображення.

https://www.youtube.com/watch?v=pGr9dnynQcE

Більше коментарів!