Riot Games звільняє 530 працівників, 11% штату, з акцентом на команди за межами основної розробки. Компанія розповіла про це в офіційному анонсі.

«Протягом більшої частини нашої історії нам вдавалося уникати таких днів, але це рішення має вирішальне значення для майбутнього Riot. Це не для того, щоб заспокоїти акціонерів чи досягти показника квартального прибутку — це необхідність», – написали в анонсі.

Відтепер компанія також ставить ігри у центр всієї своєї діяльності. Riot почнуть більше ресурсів приділяти командам відповідальним за розробку League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics та Wild Rift. 

«Ми надаємо перевагу цим командам, щоб вони могли зосередитися на контенті, функціях і оновленнях, які безпосередньо відповідають вашим запитам. Очікуйте нові події, режими й довгострокові плани розвитку, які призведуть до яскравого (сподіваюся, багатодесятилітнього) майбутнього цих ігор».

Також Riot хоче більше інтегрувати інші форми розваг як от музику чи кіберспорт у свої ігри. Компанія приділятиме більшу увагу контролю якості, впливу та досвіду, який гравці отримують від них. 

Крім того, також закривають дочірню компанію Riot Forge, яка випускала ігри у всесвіті League of Legends. Водночас через фінансові невдачі також скорочують команду, яка працює над Legends of Runeterra, однак розробка продовжується, але з упором на PvE контент.