Notion, популярна платформа для ведення нотаток та управління проєктами, тепер пропонує окремий додаток для календаря – Notion Calendar. Його створили на основі іншого застосунку календаря Cron, який Notion придбав у 2022 році. Новий Notion Calendar вже доступний для Mac, Windows, iOS, а незабаром його можна буде встановити на Android. Програма пропонується безплатно та має інструмент планування, подібний до Calendly, додаткову інтеграцію з Notion та підтримку Google Calendar.

Notion тепер пропонує окрему програму календар

Користувачі можуть використовувати інтеграцію з Notion, яка дозволяє прикріплювати документи до подій календаря та синхронізувати інформацію про дату між Notion та календарем. Ця інтеграція особливо корисна для команд, які використовують Notion у своїх робочих процесах.

Дизайн Notion Calendar мінімалістичний, перегукується з естетикою Notion і пропонує світлий та темний режими. Він підтримує сервіси для онлайн-зустрічей, такі як Google Meet та Zoom, і розробники планують подальше розширення інтеграції. Однією з ключових особливостей програми є можливість замінити нею сервіси планування робочих зустрічей, такі як Calendly, дозволяючи користувачам ділитися інформацією про доступність вільного часу безпосередньо з календаря.