Розпочався зворотній відлік до початку чергового, вже четверного з початку повномасштабного вторгнення, конкурсу Ukrainian Visual Novel Jam #4, який проводить український інді-розробник Руслан Ternox Саліков.

Тема Ukrainian Visual Novel Jam #4, який пройде 2-18 лютого 2024 р., буде оголошена водночас зі стартом конкурсу, а поки що розробники можуть збирати команди, готувати інструменти та налагоджувати комунікації, потім часу на це не буде.

Як завжди, пан Ternox пропонує призи та донати за участь у конкурсі. 1-5 місця у категорії «Загальне враження» отримають по 5 000 гривень на рахунок або у будь-який фонд за бажанням переможців. 1 місце за сумою усіх категорії оцінювання отримає окремі 5 000 гривень. За кожну готову гру, подану на конкурс, що відповідає правилам та умовам, Ternox надішле 500 гривень у фонд «Повернись живим».

Нагадаємо, на перший Ukrainian Visual Novel Jam було подано 56 ігор, у другому брали участь 73 проєкти, у третьому – 59 візуальних новел.

Усі конкурсні візуальні новели, а серед них є дійсно дуже цікаві, можна безплатно завантажити з відповідних сторінок: Ukrainian Visual Novel Jam, Ukrainian Visual Novel Jam #2, Ukrainian Visual Novel Jam #3.