Голова правління Petcube та співзасновник Fuelfinance Ярослав Ажнюк кілька місяців тому почав будувати нову компанію. Вона називається «Четвертий Закон» / TheFourthLaw та займається автономністю для роботизованих систем. Про це український підприємець написав у Facebook.

За його словами, перший продукт націлений на вирішення одної з нагальних задач сил оборони – розробку модуля автономності для FPV.

«Я стежив за цим напрямком останні півтора роки, а нещодавно системно переспілкувався з двома десятками команд і спеціалістів які щось роблять у цій сфері. Є кілька команд, які мають хороші напрацювання, але роботи тут ще дуже багато», – написав Ярослав Ажнюк.

Він також повідомив про пошук сильних і замотивованих інженерів, які приєднаються на повний робочий день і ринкові умови компенсації. Йдеться про три позиції:

  • Robotics/Embedded Engineer: (C++/python, PX4/Ardupilot (iNav/BF is a plus), ROS, experience with UAVs/robotics);
  • Computer vision/sensing Engineer (C++/python, OpenCV, Yolo, SLAM, IMU, EKF, Matlab);
  • FPV Pilot / Ops manager (you know your stuff, fast, proactive, self-reliant).

«Пишіть на yar [at] thefourthlaw [ai], і розкажіть про ці вакансії своїм друзям. Те що ми робимо — надзвичайно потрібне, цікаве, і має величезні перспективи. Дякую усім за допомогу на цьому шляху!» – додав він.