Завдяки цьогорічній виставці CES 2024 побільшало й цікавих опцій серед навушників. Зокрема компанія Sennheiser підготувала одразу три оновлені моделі, які доволі скоро дістануться продажу.

MOMENTUM True Wireless 4

На CES 2024 компанія Sennheiser представила три оновлені моделі навушників

Бездротові TWS-флагмани виробника отримали нову платформу Qualcomm S5 Sound Gen 2 та підтримку Snapdragon Sound Technology, пропонуючи стандарт передачі звуку aptX та мінімальну затримку. До того ж Bluetooth 5.4 з’являється підтримка технології Auracast.

Разом із цим MOMENTUM True Wireless 4 має покращення роботи системи шумопоглинання та оновленні батареї. Тепер навушники спроможні працювати до 7,5 годин поспіль, а зарядити їх можна як через USB-C, так й на індукційних зарядних станціях. Навушники можуть бути у кольорах Black Copper, Metallic Silver та Graphite.

У продаж нова модель надійде в середині лютого за ціною $299,95.

MOMENTUM Sport

На CES 2024 компанія Sennheiser представила три оновлені моделі навушників

Орієнтована на складніші умови роботи модель MOMENTUM Sport теж зазнала оновлень. Навушники отримали нові драйвери, мають захист від вологи за стандартом IP55 та декілька корисних режимів ANC. Проте це не найцікавіше.

MOMENTUM Sport тепер навчилися вимірювати температуру та зчитувати показники серцевого ритму користувача. Для цього використовується фотоплетизмографічний датчик та окремий датчик температури. Отримані дані можна інтегрувати в чимало сторонніх сервісів: Apple Health, Garmin Connect, Strava, Peloton та навіть Polar Flow.

Час автономної роботи складає 6 годин. Кейс навушників також передбачає захист від вологи (IP54) та несе в собі додаткові три повні заряди. Поповнити запас акумулятора також можна через USB-C або за допомогою Qi-станцій.

Оновлені MOMENTUM Sport дістануться полиць магазинів на початку квітня, а їх вартість складатиме $329,95. Серед опцій кольорів три варіанти: Polar Black, Burned Olive та Metallic Graphite.

ACCENTUM Plus

На CES 2024 компанія Sennheiser представила три оновлені моделі навушників

Серед моделей формату Over-Ear компанія оновила відносно «свіжу» модель ACCENTUM Plus. З Bluetooth 5.2 та підтримкою різних кодеків, навушники мають чималий запас автономної роботи — 50 годин. Й попри простішу за флагманську вартість, модель також має Adaptive ANC.

Також від флагмана є метод керування через сенсорну панель на чаші навушника. ACCENTUM Plus можна використовувати й з дротовим підключенням (наприклад, у літаку). Ну і, звісно ж, схожий фірмовий дизайн теж залишається від топової моделі MOMENTUM.

Початок продажів намічено на кінець лютого за ціною $229,95, а вибрати можна буде поміж білим та чорним кольорами.

Коли саме нові моделі потраплять в Україну та рівень локальних цін поки що невідомі.