Компанія Sony розширює геймерську лінійку INZONE новими бездротовими TWS-навушниками INZONE Buds – з шумопоглинанням, персоналізованим звучанням, тривалою автономною робою та низькою затримкою. Лінійку також поповнила повнорозмірна бездротова гарнітура INZONE H5 з можливістю дротового підключення, яка працює до 28 годин.

Новинки INZONE Buds та INZONE H5 було створено у співпраці з відомою кіберспортивною командою Fnatic, яка здобула низку міжнародних титулів на турнірах VALORANT Champions Tour.

INZONE Buds працюють на базі нового енергоефективного процесора L1, який забезпечує роботу до 12 годин в автономному режимі та до 24 годин із зарядним кейсом. Підключення через USB-трансивер робить затримку мінімальною — менш як 30 мс.

INZONE Buds отримали дизайн, який зменшує контакт із вухами, що забезпечує додатковий комфорт для тривалої гри. Модель оснащена мікрофоном із шумопоглинанням на основі штучного інтелекту для ефективного захоплення голосу в шумному середовищі та підтримує підключення до смартфона в режимі LE Audio. Навушники доступні в Україні в чорному кольорі.

Бездротова гарнітура INZONE H5 готова до найдовших ігрових сесій завдяки легкій вазі (260 г) та зниженому тиску на вуха. Навушники рівномірно розподіляють вагу на голові, м’які амбушури виготовлені зі спеціального нейлонового матеріалу, що забезпечує підвищену повітропроникність та щільне прилягання.

Модель отримала покращене просторове відтворення для створення ефекту 3D-звучання. Підвісний мікрофон з двобічним спрямуванням і технологія шумопоглинання на основі ШІ забезпечують чітке захоплення голосу та якісний зв’язок під час гри.

Навушники підтримують бездротове з’єднання через USB-трансивер з частотою 2,4 ГГц, а для ще більшої мінімізації затримки є можливість під’єднатися за допомогою кабелю. Повністю заряджений акумулятор навушників забезпечує до 28 годин прослуховування у бездротовому режимі, продовжити відтворення ще на 3 години можна за 10 хвилин підзарядки.

INZONE Buds та INZONE H5 надійдуть у продаж в січні й будуть доступні зокрема в офіційному магазині Sony Centre.