18 січня о 22:00 XBOX проведе новий Developer_Direct, де поділиться новими подробицями Senua’s Saga: Hellblade II, Avowed, Ara: History Untold та гри про Індіану Джонса.

MachineGames розкажуть про нову гру про Індіану Джонса, пригодницький бойовик про відомого археологіста. Обіцяють показати 10 хвилин гри з коментарями, розповісти про світ та історію, а також презентують ігроладний трейлер.

Obsidian розкажуть про фентезі екшн RPG Avowed. Варто очікувати перший погляд на ігролад та коментарі від розробників про побудову тутешнього світу.

Історична стратегія Ara: History Untold, від розробників зі студії Oxide Games, яка складається з ветеранів жанру, також отримає новий ігроладний трейлер.

Ну й останньою заявленою на Developer_Direct грою є довгоочікувана Senua’s Saga: Hellblade II, де Ninja Theory поділяться своїм досвідом створення гри й не тільки.

Також одразу зазначили, що фанатам не варто очікувати ігри Activision Blizzard, проте обіцяють більше новин пізніше цього року.

Крім того, невдовзі після закінчення Developer_Direct пройде презентація The Elder Scrolls Online 2024, де Bethesda розкажуть про майбутнє доповнення.