З відкриттям виставки CES 2024 компанія MSI, світовий лідер у галузі рішень для геймінгу, створення контенту, бізнесу та продуктивності, а також AIoT, готова представити свою найсучаснішу лінійку товарів та відзначити лауреатів премії CES 2024 Innovation Awards. З 9 до 12 січня ентузіасти та шанувальники технологій з усіх куточків світу можуть відвідати виставку, щоб на власні очі побачити новинки MSI та відкрити для себе потенціал останніх розробок компанії, куди входять ноутбуки, десктопи, монітори, відеокарти, компоненти та революційні рішення для заряджання електромобілів.

«Ми раді повідомити про свою участь у виставці CES 2024. Штучний інтелект займає центральне місце в якості нашого нового фокусу, стимулюючи розробки. У нас є програмні продукти, що використовують штучний інтелект для покращення користувацького досвіду та продуктивності. У нас також є високопродуктивні комп’ютери, що забезпечують обчислювальну потужність, необхідну для виконання складних завдань, пов’язаних із процесами штучного інтелекту. Наші останні інновації відкриють користувачам нову еру технологій, де життя стає простішим та ефективнішим», – сказав Сем Черн, віце-президент MSI з маркетингу.

Серед експонатів виставки — висококласні 18-дюймові ігрові ноутбуки MSI, ігрова портативна консоль MSI Claw, відеокарти GeForce RTX 4080, ігрові монітори нового покоління QD-OLED, ігрові десктопи 14-го покоління зі штучним інтелектом, комп’ютерні комплектуючі, серія MSI Gear нового покоління, mesh-система WiFi 7 Roamii, розумний зарядний пристрій MSI для електромобілів та багато іншого. Лауреати премії MSI CES 2024 Innovation Awards також будуть представлені на виставці Innovation Awards Showcase 2024. Ще одна родзинка на стенді MSI – спеціальна зона, присвячена співпраці з Capcom і 20-річчю серії Monster Hunter.

Лауреат премії CES 2024 Innovation Awards: Ігровий ноутбук MSI Titan 18 HX

MSI з гордістю представляє свій відзначений нагородами продукт – Titan 18 HX, який отримав відзнаки в категоріях “Ігри та кіберспорт” і “Штучний інтелект” на виставці CES 2024 Innovation Awards. Оновлений Titan 18 HX оснащений цільним сенсорним тачпадом і механічною клавіатурою з перемикачами Cherry, працює на базі процесорів Intel Core i9 14-го покоління та графіки NVIDIA GeForce RTX 40 Series для неперевершеної продуктивності. Він також підтримує технологію MSI OverBoost Ultra, що забезпечує загальне живлення 270 Вт.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Titan 18 HX оснащений 18-дюймовим Mini LED дисплеєм із роздільною здатністю 4K 120 Гц, що забезпечує надвисоку контрастність і широке колірне охоплення для яскравого та реалістичного геймінгу. Чотири комплекти слотів для модулів пам’яті та три слоти для SSD дозволяють збільшити загальну ємність оперативної пам’яті до 128 ГБ та отримати до 6 ТБ для зберігання даних. Titan 18 HX забезпечує виняткову продуктивність як в іграх, так і в роботі зі штучним інтелектом.

Ігровий ноутбук MSI Raider 18 HX

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Новий MSI Raider 18 HX, відомий своєю надзвичайною продуктивністю, оснащений процесорами Intel Core i9 14-го покоління та графікою NVIDIA GeForce RTX 40 Series. Він підтримує технологію MSI OverBoost Ultra, що забезпечує загальне живлення до 250 Вт. Оновлений Raider 18 HX також оснащений 18-дюймовим Mini LED дисплеєм з роздільною здатністю 4K 120 Гц, культовою матричною світловою панеллю та новою 3D-підставкою, призначеною для оптимізації потоку охолоджувального повітря, що підвищує загальну продуктивність.

Ноутбук MSI Stealth 18 AI Studio

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

MSI представляє свою нову розробку – ноутбук Stealth 18 AI Studio, оснащений новітнім процесором серії Intel Core Ultra i9 та графікою серії NVIDIA GeForce RTX 40. Для забезпечення захопливого геймінгу Stealth 18 AI Studio має 18-дюймовий Mini LED дисплей із роздільною здатністю 4K 120 Гц, що підвищує якість ігрового процесу. Новий корпус Stealth 18 AI Studio виготовлено з магнієво-алюмінієвого сплаву, що забезпечує довговічність та елегантний естетичний вигляд. Примітно, що він претендує на звання найлегшого 18-дюймового ігрового ноутбука на ринку. Саме так має виглядати гармонійне поєднання передових технологій та витонченого дизайну.

Ігрова консоль MSI Claw

Родзинкою виставки став дебют сучасної ігрової портативної консолі MSI Claw. Це перша консоль, оснащена процесором Intel® Core™ Ultra, що забезпечує високу продуктивність ігрового процесу. За допомогою новітнього MSI Center M користувачі можуть легко отримати доступ до своїх ігрових акаунтів та завантажувати ігри. Під час виставки CES 2024 на MSI Claw буде проходити жива демонстрація Assassin’s Creed Mirage, однієї з найновіших ігор Ubisoft, що дозволить відвідувачам оцінити зручність та ігровий процес.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Гаджет також підтримує App Player, забезпечуючи запуск мобільних ігор для Android. MSI Claw встановлює новий стандарт завдяки великому акумулятору ємністю 53 Вт·год, найбільшому у своєму класі, що дає вражаючу 2-годинну автономну роботу при повному робочому навантаженні. MSI Claw вирізняється своєю системою охолодження Cooler Boost HyperFlow, яка має на 50% більший розмір вентиляційних отворів, ніж у конкурентів, що покращує всмоктування та виведення гарячого повітря. Революційна внутрішньопотокова система охолодження перенаправляє повітряний потік на охолодження внутрішніх компонентів, забезпечуючи триваліші ігрові сесії при збереженні оптимальної продуктивності.

Відеокарта MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G EXPERT

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

MSI представляє GeForce RTX 4080 SUPER 16G EXPERT, оснащену конструкцією Push Pull Airflow для підвищення ефективності охолодження. Покращуйте свій ігровий процес і продуктивність комп’ютера з відеокартою, виготовленою з високоякісних матеріалів і деталей. Корпус зроблений із застосуванням алюмінієвого лиття під тиском для забезпечення міцності конструкції, а основна теплова трубка та парова камера працюють для ефективного відведення тепла від чіпа Nvidia GeForce RTX 4080 Super. Нарешті, запатентована конструкція вентилятора забезпечує тихий, але водночас потужний потік повітря.

Лауреат премії CES Innovation Awards 2024: Ігровий монітор MSI MPG 491CQP QD-OLED

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Цей монітор, відзначений у категоріях “Ігри та кіберспорт” і “Комп’ютерна периферія та аксесуари”, є першим 49-дюймовим ігровим QD-OLED-монітором MSI зі співвідношенням сторін 32:9, роздільною здатністю 5120×1440 (DQHD) і кривизною 1800R. Монітор поєднує OLED-панель із технологією Quantum Dot, забезпечуючи яскраві кольори з сертифікатом VESA DisplayHDR True Black 400.

Він може похвалитися часом відгуку 0,03 мс GtG і частотою оновлення 144 Гц. Графенова плівка за панеллю допомагає підтримувати оптимальну продуктивність. Новітня рідкокристалічна технологія покращує субпіксельне відображення для чіткішого відображення тексту.

Ігрові QD-OLED монітори MSI нового покоління

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Усі моделі лінійки QD-OLED від MSI, як вигнуті, так і плоскі, оснащені панелями QD-OLED нового покоління, що забезпечують виняткову якість зображення завдяки точному керуванню підсвічуванням пікселів і відтворенню справжніх чорних сцен. Субпіксельне розташування пікселів покращує враження від перегляду, забезпечуючи чіткіше зображення, кращу деталізацію візуальних ефектів, чітке відображення тексту та подальше зменшення кольорових облямувань.

Ми також вдосконалили програму MSI OLED Care 2.0 для оптимізації захисту екрана, що зменшує ризик пошкодження OLED-панелі з часом. Безвентиляторна конструкція використовує виняткову теплопровідність графену, що дає ефективне та безшумне розсіювання тепла, а також значно подовжує термін служби QD-OLED-панелей нового покоління. Крім того, дані монітори оснащені безліччю функцій, включаючи MSI Gaming Intelligence, роз’єми Type-C потужністю 90 Вт із технологією Power Delivery і підтримку консольного режиму. Ці особливості виводять лінійку MSI QD-OLED на передові позиції серед моніторів, роблячи її найкращим вибором для геймерів, що прагнуть досягти вершини візуальної досконалості.

Нові ігрові десктопи MSI 14-го покоління зі штучним інтелектом

MSI представляє три ігрові десктопи зі штучним інтелектом: MPG Trident AS 14th, MAG Infinite S3 14th і MAG Codex 6 14th. Ці пристрої на базі процесорів Intel Core 14-го покоління та графічних процесорів NVIDIA GeForce RTX 4070 забезпечують ідеальне поєднання ШІ з реальною потужністю. Рушійною силою апаратної досконалості є функція Frozr AI Cooling – технологічне диво, що використовує передові алгоритми для керування охолодженням. Динамічний моніторинг температури забезпечує швидке реагування на зміни, гарантуючи оптимальну продуктивність.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

В основі лежить MSI AI ENGINE, революційна програмна функція, призначена для покращення користувацького досвіду. Плавно підлаштовуючись під ваші потреби, AI ENGINE автоматично визначає активну програму, оптимізуючи налаштування продуктивності, світлові ефекти RGB, звук і колір екрана з високою точністю. Ніяких ручних налаштувань не потрібно — лише безперешкодний ігровий процес, адаптований до ваших уподобань. Як свідчення прихильності MSI до інновацій, ми з гордістю представляємо MSI ARTIST, революційне програмне забезпечення AIGC. Цей надзвичайний інструмент чудово справляється з завданнями перетворення тексту в зображення, пропонуючи користувачам можливість створювати ідеальні зображення без особливих зусиль. Крім того, MSI ARTIST надає файли Adobe Photoshop, що дозволяє вносити тонкі корективи та розкривати творчий потенціал на повну.

Міні-ПК MSI Cubi 6 1M / Cubi 6 13M

Мініатюрний настільний ПК MSI серії Cubi 6 оснащений новітнім процесором Intel Raptor Lake-U та двоканальною пам’яттю DDR5. Попри компактний розмір — всього 0,826 л, він містить два порти Thunderbolt 4, один із яких підтримує вхід живлення і дозволяє живити Cubi 6 за допомогою лише одного кабелю до монітора. Користувачі також можуть вмикати Cubi 6 з монітора, який підтримує функцію HDMI-CEC.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Підключення чотирьох дисплеїв не складе жодних труднощів для цього міні-ПК. Крім того, Cubi 6 13M підтримує технологію безпеки даних vPro. Для користувачів, які шукають надійне і маленьке обчислювальне рішення, серія Cubi 6 є відмінним варіантом вибору, пропонуючи винятковий баланс між продуктивністю і компактним дизайном.

MSI PROJECT ZERO забезпечує “нуль кабелів” з ексклюзивними корпусом і материнською платою із конекторами на тильній стороні

Під час збирання ПК упорядкування кабелів завжди є складним аспектом. Безладний кабель-менеджмент може знизити весь естетичний потенціал збірки. Рішення MSI Back-connect розвʼязує цю проблему шляхом переміщення роз’ємів на задню панель материнської плати та корпусу. Ця інноваційна конструкція забезпечує “відсутність кабелів спереду”, підвищуючи візуальну привабливість і спрощуючи організацію кабелів.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Материнські плати MSI PROJECT ZERO:

Z790 PROJECT ZERO / B760M PROJECT ZERO / B650M PROJECT ZERO

Корпуси MSI PROJECT ZERO:

MEG MAESTRO 700L PZ / Серія MAG PANO 100 PZ/ Серія MAG PANO M100 PZ

Комп’ютерні компоненти MSI для ентузіастів

Окрім серії PROJECT ZERO, MSI пропонує різноманітні варіанти для ентузіастів, що збирають комп’ютери власноруч. Ексклюзивне послідовне магнітне підключення вентиляторів MPG EZ120 ARGB спрощує збірку та дозволяє керувати швидкістю та ARGB-підсвічуванням вентиляторів через унікальний 7-контактний кабель, який підключається до роз’єму JAF1 на материнських платах MSI Z790 MAX.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Доповнює його рідинне охолодження серії MAG CORELIQUID I, оснащене вентиляторами ARGB 2-го покоління та водоблоком з ефектом нескінченного дзеркала, що забезпечує неперевершену продуктивність. Для живлення системи може використовуватися блок живлення MAG A1250GL/A1000GL PCIE5 з підтримкою PCIe 5.1 і ATX 3.1, який витримує короткочасні піки живлення до 2x та короткочасні піки живлення відеокарти до 3х для повної сумісності з новітніми відеокартами NVIDIA. Разом ці компоненти оптимізують процес збірки та забезпечують неперевершену продуктивність.

Лауреат премії CES 2024 Innovation Awards: Материнська плата MSI MEG Z790 ACE MAX

MEG Z790 ACE MAX, що отримала нагороду в категорії “Комп’ютерне обладнання та компоненти”, – це материнська плата найвищого рівня, створена для задоволення потреб ентузіастів і збірки високопродуктивних комп’ютерів.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Завдяки підтримці новітніх процесорів Intel, включаючи Intel Core 14-го та 13-го поколінь, вона забезпечує сумісність із найсучаснішими технологіями. Підтримка пам’яті DDR5 зі швидкістю 7800+ МГц (OC) гарантує виняткову продуктивність. Два порти Thunderbolt 4, Wi-Fi 7 і два порти 2.5G LAN забезпечують блискавичне підключення, а надпотужна конструкція, чудові рішення для охолодження та безліч роз’ємів M.2 сприяють безперебійній та ефективній роботі. Завдяки численним зручним для користувача функціям ця материнська плата є чудовим вибором для тих, хто хоче створити потужний і багатофункціональний комп’ютер.

Лауреат премії CES 2024 Innovation Awards: охолодження MSI MAG CORELIQUID E

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

У серії охолодження MAG CORELIQUID E, яка отримала нагороду в категорії “Комп’ютерне обладнання та компоненти”, особлива увага приділяється продуктивності та оптимізації.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

У помпі використовується керамічно-магнітна структура, яка має кращу зносостійкість, ніж звичайні металеві аналоги, що ефективно подовжує термін служби системи охолодження. Спеціальне посилення між трубками для води та радіатором запобігає витоку охолоджувальної рідини. Крім того, головка водоблока може обертатися на 270 градусів. Як для вентилятора радіатора, так і для водоблока, підсвічування можна налаштувати за допомогою утиліти Mystic Light у програмному забезпеченні MSI Center, щоб максимально персоналізувати вашу систему.

Твердотільний накопичувач MSI SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR LIQUID

SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2 FROZR LIQUID, оснащений революційною гібридною технологією охолодження “все-в-одному” від MSI, є першопрохідцем у сфері зберігання даних з блискавичною швидкістю читання/запису до 14 000/12 000 МБ/с. Завдяки спеціальній водяній помпі та трубкам, через які циркулює охолоджуюча рідина, ретельно продуманому радіатору та вентилятору, тепло ефективно відводиться від накопичувача. SPATIUM M580 FROZR LIQUID забезпечує феноменальну швидкість передачі даних на накопичувачах ємністю 1, 2 і 4 ТБ при оптимальному температурному контролі.

Зустрічайте серію ігрової периферії MSI Gear нового покоління

MSI представляє нову еру периферії для ігор MSI Gear! Легкий естетичний дизайн, бездротове з’єднання з наднизькою затримкою та збільшений час роботи від батареї переосмислюють нове покоління клавіатур STRIKE, мишей VERSA та контролерів FORCE. Бездротова клавіатура STRIKE, оснащена найбільш чутливими у світі перемикачами MSI SONIC, забезпечує безпрецедентну швидкість набору тексту.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Бездротова миша VERSA з оптичними перемикачами, ергономічною конструкцією та 13 кнопками, що налаштовуються, дає універсальний і точний контроль із роздільною здатністю до 26 000 DPI. Бездротовий контролер FORCE, сумісний з Xbox, оснащений датчиками на основі ефекту Холла, змінними стиками для великого пальця та настроюваними задніми кнопками для швидкої реакції на різних платформах. Насолоджуйтеся плавним і безперервним ігровим процесом з новим поколінням периферії MSI Gear!

Mesh-система MSI WiFi 7 Roamii

Серія Roamii, нова mesh-система WiFi 7 від MSI, створена для роботи з вимогливими до пропускної здатності додатками в домашніх умовах, такими як потокове передавання даних у форматі 4K/8K, онлайн-ігри та захоплюючі розваги AR/VR. Новітня технологія WiFi 7 має надширокі частотні діапазони 320 МГц, 4K-QAM, Multi-RU та MLO (Multi-Link Operation), що забезпечує в 4,8 раза вищу швидкість і мінімальну затримку.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Серія Roamii підтримує сучасні технології, включаючи інтелектуальну транзитну мережу, яка дозволяє вузлам зв’язуватися один з одним через бездротове MLO і дротове з’єднання зі швидкістю до 10 Гбіт/с, забезпечуючи винятковий досвід роботи зі швидкістю до 21 Гбіт/с по всьому будинку. MSI FortiSecu забезпечує як ізольовану мережу IoT, яка блокує шкідливі з’єднання, так і автоматизований захист для всіх підключених пристроїв, включаючи комп’ютери, смартфони, камери безпеки тощо.

Рішення для заряджання електромобілів від MSI

Розумний зарядний пристрій MSI EV AI ідеально підходить для більшості електромобілів на ринку, має стильний дизайн з функцією розпізнавання номерних знаків на основі штучного інтелекту, різноманітні варіанти оплати, зарядну потужність до 14,4 кВт/60А і можливість вибору штекера типу 1 (SAE J1772) і типу 2 (IEC 62196-2). З точки зору експлуатації, він оснащений 7-дюймовим дисплеєм для підтримки мобільних додатків і хмарної платформи, пропонуючи такі функції, як оплата за допомогою QR-коду, система управління енергоспоживанням (EMS), динамічне балансування навантаження (DLB), RFID-карта і планування зарядки, що ідеально підходить як для домашніх, так і для комерційних потреб.

Вражаючі інновації: MSI презентує нові комплектуючі та девайси зі штучним інтелектом на CES 2024

Окрім серії EV, MSI демонструє на стенді 1912 у Westgate Лас-Вегас ще більше зарядних пристроїв для електромобілів. Абсолютно новий зарядний пристрій другого покоління Eco Series EV може похвалитися динамічним і настроюваним дизайном з колосальною вихідною потужністю 22 кВт (3-фазний), надаючи споживачам і операторам більш персоналізовану і потужну опцію зарядки. Крім того, на виставці CES 2024 відбудеться велика прем’єра швидкого зарядного пристрою Hyper Series DC потужністю 180 кВт. Приходьте на наш стенд і станьте свідками майбутнього заряджання електромобілів! Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://evse.msi.com.