Альфа демоверсія української залізничної стратегії Railroad Corporation 2 з’явилася у Steam. Демо буде доступне протягом Фестивалю капіталізму та економки, який проходить у Steam з 8 по 15 січня 2024 р.

У демоверсії можна відкрити офіс у вибраному місті, побудувати декілька залізничних станцій, рейки, мости, тунелі, семафори, керувати виробничими потужностями тощо. Розробники звертають увагу, що це ще дуже рання alpha-версія гри, у якій можуть бути баги та незакінчені фрагменти та закликають гравців обговорювати власні враження від демо на Steam чи на офіційному Discord-каналі видавця.

Railroad Corporation 2 – це вже третя гра української студії Corbie Games на залізничну тематику після Bounty Train (2017) та першої частини Railroad Corporation (2019). Остання отримала непогані відгуки гравців (Steam-рейтинг 75/100) та низку доповнень, останнє з яких, безплатне Competitive Spirit DLC вийшло 18 серпня 2023 р.

Тепер студія повністю переключилася на наступний проєкт, Railroad Corporation 2, який перенесе шанувальників залізничної тематики з XIX сторіччя першої частини у XX сторіччя, у якому на зміну паротягом прийшли дизелі та електровози. Згідно з інформацією на сторінці Steam Railroad Corporation 2 має вийти у 2024 році. Додавайте до бажаного, це допомагає українським іграм буде більш помітними на Steam.