Група компаній «Нова пошта» змінює назву на NOVA. Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Нова пошта» працює на ринку України з 2001 року. Відтоді створювалися нові компанії та продукти. Приміром, з’явилася NovaPay, яка відкриває рахунки для клієнтів. Також є Nova Digital, IT-рішення якої дозволяють не хвилюватися за захист бізнесу від кібератак.

Крім того, було відкрито Nova Global, що доставляє з різних континентів. А сама «Нова пошта», окрім доставки, продає послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі.

Група компаній стала більшим, аніж просто пошта. Саме тому тут вдаються до змін у назві та лишають широке, без бар’єрів NOVA.

«Основна мета групи NOVA – забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth», – пояснив співвласник групи NOVA Вячеслав Климов.

Група компаній NOVA складається з таких компаній: «Нова пошта» в Україні, Nova Post Europe, NovaPay, Nova Global, Supernova Airlines, Nova Digital.