Samsung розширила свою програму Privileged Health Software Development Kit (SDK) з метою надання ширшого спектра інструментів Galaxy Watch для профілактики здоров’я та сприяння інноваціям у сфері охорони здоров’я.

Компанія почала партнерство з лікарями, в рамках якого вони зможуть отримати доступ до даних пацієнта з їх Galaxy Watch. Лікарі зможуть перевіряти життєво важливі показники пацієнта в режимі реального часу, сповіщати медичні бригади про будь-які порушення та надавати медичному персоналу актуальні дані.

В рамках цієї співпраці, Samsung надаватиме дані з Galaxy Watch у такі медичні платформи як Biofourmis для загального моніторингу здоров’я, Kencor Health, яка прогнозує гіперкаліємію у пацієнтів з хронічною хворобою нирок, Medical AI для пацієнтів з хворим серцем та платформою для жіночого здоров’я та фертильності Oova.

Ще одним партнером компанії є XRHealth, віртуальна клініка, яка надає дистанцій терапію фізичного та психічного здоров’я. Також компанія працює з Healium, відео платформа, яка перетворює серцебиття користувачів Galaxy Watch у захоплюючі історії та барвисті анімації.

Також компанія має на меті покращити сон своїх користувачів, розширюючи свою програму персоналізованого середовища сну. Тепер компанія додає у це розумні матраци, з можливістю автоматичної регуляції температури.

Новий партнер Samsung, компанія 3Boon1 займається створенням розумних матраців, які з допомогою сенсорів та штучного інтелекту автоматично регулюють температуру. Коли користувач лягає, матрац починає автоматично визначати на якому рівні сну він знаходиться та регулювати температуру відповідно до цього.