Розробник та інсайдер Dylan Roussel у X поділився подробицями можливих оновлень Bard. Серед них є й потужніша платна версія.

Чат-бот від Google може отримати нову платну версію, яка буде більш просунутою та використовуватиме модель Gemini Ultra.

Перших три місяці преміальний чат-бот буде доступний всім користувачам безплатно, після чого для нього знадобиться підписка Google One.

Bard від Google може отримати просунуту платну версію та нові функції

Ще одним нововведенням може стати Motoko, утиліта для створення ботів, однак про неї інформації зараз небагато.

Раніше подібну функцію презентували OpenAI. Хоч подробиць про конкурентів теж небагато, компанія одразу зазначила, що ботами можна буде ділитися, а їх творцям навіть виплачуватимуть винагороду.

З інших можливих нововведень є також Gallery, де користувачам пропонуватимуть різні теми та речі, які можна робити з Bard.

Ще однією потенційно новою функцією може стати Tasks, вкладка з активними задачами чат-бота, де можна буде відстежувати прогрес запитів, як от генерацію зображень.

Наразі невідомо, чи хоч якась з перелічених функцій з’явиться у Bard найближчим часом та чи з’явиться взагалі, оскільки жодних анонсів від Google поки не було.