Сучасні реалії вимагають максимально адаптивних і портативних рішень, які б ураховували найрізноманітніші сценарії використання. Портативні проєктори допоможуть вам обійтись без громіздких телевізорів і влаштувати затишний кінозал будь-де й будь-коли з мінімальними зусиллями.

Портативний проєктор ASUS ZenBeam L2 – візьми кіно із собою

Новий портативний проєктор ASUS ZenBeam L2 забезпечує деталізоване, чітке зображення з роздільною здатністю Full HD (1080p) та охопленням колірної гами 120% sRGB і підтримкою 4K HDR-контенту. Яскравість (світловий потік) проєктора становить 960 LED люмен (400 ANSI люмен), чого достатньо для створення яскравого насиченого зображення за будь-яких умов. 

Вбудований акумулятор підвищеної ємності забезпечує до 3,5 годин відтворення відео. До комплекту з ASUS ZenBeam L2 також входить сумка для перенесення, яка захищає проєктор від механічних пошкоджень і дозволяє зручно зберігати потрібні кабелі разом, що значно збільшує вашу мобільність. Доповнюють концепцію максимальної портативності вбудовані динаміки Harman Kardon.

Портативний проєктор ASUS ZenBeam L2 – візьми кіно із собою

Короткофокусний об’єктив дозволяє вибирати зручну відстань для проєктування: ви отримуєте зображення з діагоналлю від 40 дюймів (з відстані одного метра) до 120 дюймів (з відстані трьох метрів). Миттєве автофокусування та автокорекція трапецеїдальних спотворень дозволяють не перейматися якістю зображення – ASUS ZenBeam L2 подбає про це самостійно й швидко.

ASUS ZenBeam L2 комплектується сертифікованою Google приставкою Android TV з попередньо завантаженим Netflix та іншим стрімінговими сервісами.

Портативний проєктор ASUS ZenBeam L2 – візьми кіно із собою

Проєктор ASUS ZenBeam L2 має велику кількість портів: HDMI, USB-C з режимом DP, USB-C для заряджання, USB Type-A (5 В / 1,5 А) і роз’єм для навушників. Також є можливість бездротового підключення за допомогою Wi-Fi та Bluetooth, що значно спрощує передачу контенту й керування проєктором.

Опція ASUS Light Wall пропонує 26 різних кінематографічних ефектів для створення різноманітної атмосфери у приміщенні. Затишний камін, морські глибини або гірський краєвид – тепер з ASUS ZenBeam L2 ви зможете легко додати своїй кімнаті потрібних акцентів.

Новинка доступна для замовлення вже зараз за рекомендованою ціною 22 999 грн.