Дорогі читачі, редакція «Межі» вітає вас з прийдешнім Новим роком! Нехай наступний рік принесе нам більше перемог, єдності та впевненості у своїх силах!

Підбиваючи підсумки цього року зазначу, що попри всі складності Mezha.Media вдалося досягнути хороших результатів. За рік нас відвідало понад 5,5 млн унікальних відвідувачів (минулого року було 3 млн), які переглянули майже 11,5 млн сторінок. На одного читача прийшлося трохи понад 2 перегляди, в середньому один користувач проводив на сайті 2 хвилини 6 секунд.

В середньому читачі залишали на Mezha.Media трохи менш як 15 тис. коментарів на місяць, в цілому за рік кількість коментарів досягла 175,5 тисяч! Це рекордний показник для нашого сайту, який також показує високу залученість аудиторії в обговорення новин, статей та оглядів.

Завдяки нашим читачам, підтримці спільноти донатерів та нашим партнерам-рекламодавцям, ми змогли залучити більше авторів текстів та збільшити кількість цікавих матеріалів на сайті. Враховуючи цей запис, всього за рік на сайті було опубліковано 9100 матеріалів! Дуже вдячні всім, хто підтримує «Межу», без вас сайт не міг би існувати!

Сподіваємося, що наступного року зможемо ще збільшити кількість матеріалів на сайті, робити більше оглядів та відео. Відкрити нові рубрики та додати нові можливості.

Рік, що минає, був складним, на жаль, росія досі існує, але не варто втрачати надію, агресор обовʼязково буде покараний! Тож віримо в ЗСУ, в перемогу та в самих себе!

Наступні декілька днів редакція буде працювати в режимі «вихідного дня», але сайт продовжить оновлюватися, тож не перемикайтеся! З 9 січня стартує виставка CES, з якої чекаємо багато цікавих новин. А поки що всім спокійного та безпечного святкування!

З Новим роком! Ваша редакція «Межі».