Fallout London, великий мод для Fallout 4, який дасть гравцям змогу досліджувати Лондон, вийде у 23 квітня 2024 року. Про це розробники розповіли у новому трейлері, де окрім дати релізу також більше розповіли про майбутнє доповнення.

Реліз перенесли на кілька місяців, щоб мати трохи більше часу на виправлення багів та полірування гри.

У 13 хвилинному відео Team FALON також показала як виглядатиме пост апокаліптичний Лондон та розповіли, які саме райони будуть доступні. Всю локацію створювали з нуля та намагались зробити її настільки схожою на реальне місто, наскільки це було можливим.

Крім того, розробники також розповіли, що гравців чекатиме понад 200 нових квестів, серед яких 53 будуть основними та розкажуть нову історію, а інші допоможуть гравцям вивчати як довколишній світ, так і краще зрозуміти головні сюжетні завдання.

Fallout London також матиме 7 можливих напарників, серед яких буде один чарівний собака, 5 людей, яких, до речі, повністю озвучили, та які матимуть свої окремі квести.

Також у моді з’являться нові саундтреки, музика, радіо, зброя, можливість грати на гітарі, динамічна погода, оновлена система крафтингу, швидке переміщення через метро чи таксі та чимало інших ігрових механік, яких раніше у грі не було.