Чорне забарвлення завжди було й залишається найбільш популярним і практичним рішенням. Але в білих девайсів є своя група прихильників, тим більше, що за умови гармонійного поєднання між собою, білі компоненти можуть створити значно більш ефектну й привабливу збірку ПК та периферії до нього. Тому сьогодні ми дивимось, що в цьому напрямку може запропонувати бренд Republic of Gamers.

Периферія

ROG Azoth – це ігрова клавіатура преміумкласу у форм-факторі 75%. Металева верхня кришка з кріпленням із силіконовою прокладкою та тришарова система шумопоглинання, попередньо змащені механічні перемикачі ROG NX і стабілізатор клавіатури з можливістю гарячої заміни, подвійні ковпачки клавіш ROG PBT і комплект мастила для перемикачів створюють безпрецедентні враження від друку та геймінгу із цією клавіатурою.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

ROG Azoth також має OLED-дисплей з інтуїтивно зрозумілим керуванням, універсальне трирежимне підключення, зокрема за допомогою бездротової технології SpeedNova в режимі 2,4 ГГц, три регульованих положення нахилу та підтримку macOS. До того ж ROG Azoth у кольорі Moonlight White оснащена найновішими моделями перемикачів ROG NX Snow. Варто відзначити, що остання версія ROG Azoth також сумісна з ROG Omni Receiver. Цей донгл забезпечує бездротове підключення до однієї сумісної клавіатури та однієї сумісної миші одночасно, зберігаючи низьку затримку та зменшуючи кількість підключених до ПК приймачів.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Логічним доповненням до ROG Azoth стане мишка з підтримкою ROG Omni Receiver – ROG Harpe Ace Aim Lab Edition. Ця надлегка бездротова ігрова миша вагою всього 54 грами ідеально підходить для сучасних кіберспортивних ігор. Її оптичний датчик ROG AimPoint нового покоління з роздільною здатністю 36 000 точок на дюйм відстежує кожен рух миші з неймовірною точністю з найкращим у галузі відхиленням CPI < 1% для максимальної точності.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Крута мишка вимагає і топової ігрової поверхні, тому білий сетап логічно доповнить ROG Moonstone Ace L — ігрова поверхня преміумкласу, виготовлена із загартованого скла, стійкого до ударів і подряпин, що забезпечує виняткову міцність. Її спеціально оброблена поверхня забезпечує неперевершений рівень точності, а також легке ковзання та відстеження.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Гарнітуру під цей сетап можна взяти максимально універсальну, що підійде як для ПК, так і для мобільного геймінгу – ігрові навушники-вкладиші ROG Cetra True Wireless. Ці ультрапортативні й легкі навушники мають спеціально налаштовані 10-міліметрові драйвери ASUS Essence, які забезпечують високу якість звуку, і вбудовану технологію активного шумозаглушення. А завдяки зручному зарядному футляру та технології швидкого заряджання вони завжди готові до роботи.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

27-дюймовий монітор ROG Strix XG27AQ-W із роздільною здатністю 2560×1440, високою частотою оновлення (до 170 Гц) та матрицею Fast IPS із часом відгуку 1 мс (GTG) безперечно порадує усіх кіберспортменів еталонною плавністю картинки без розривів та артефактів. А висока яскравість і контрастність матриці з підтримкою стандарту DisplayHDR 400 забезпечить максимально реалістичне зображення на екрані.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Останнім, але не менш важливим девайсом у комплекті периферії буде потужний роутер, звісно ж ігровий, а саме перша тридіапазонна меш-система WiFi від ROG – ROG Rapture GT6. Вона пропонує величезну пропускну здатність мережі, підтримку сучасного стандарту Wi-Fi 6 і безліч корисних функцій, розроблених спеціально для геймерів.

ПК

Найскладнішим у білому сетапі є підбір всіх компонентів для збірки оптимальної збалансованої системи через меншу кількість моделей у відповідному кольорі. Тому зараз ми розглядатимемо варіант топової білої збірки.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Серед материнських плат яскраво виділяється найновіша модель ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II. Вона готова стати основою для вашої збірки в білому стилі завдяки біло-сріблястому кожуху панелі інтерфейсів і радіаторам, кожен із яких контрастує з чорним текстолітом друкованої плати. Навіть Q-антена ASUS Wi-Fi покрита білим кольором, щоб дотримуватись цілісної естетики білого ПК. А 5 слотів M.2 та 12 USB-портів на задній панелі гарантують можливості підключення усіх необхідних пристроїв.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Оскільки збірка в нас топова, корпус буде максимально потужний із поточного модельного ряду ROG – ROG Hyperion. Його широке бічне вікно із загартованого скла створює вражаючий контраст із металевими акцентами. Світлодіоди Aura Sync RGB формують привабливі акценти, і їх можна синхронізувати з підсвічуванням решти компонентів системи. Завдяки загальній білій естетиці це ідеальний корпус для вашого комп’ютерного обладнання білої тематики.

Такий корпус, як ROG Hyperion, дає змогу легко встановити відеокарту у вертикальному положенні, щоб продемонструвати її довершену зовнішність – тому можна себе не стримувати й доповнити цю збірку гідною відеокартою.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X White OC Edition може похвалитися винятковою потужністю для ігор і складних задач з обробки візуального контенту в професійних програмах. Потужне рішення для охолодження ROG із вентиляторами Axial-Tech і задньою панеллю з вентиляцією забезпечує неперевершені показники ефективності охолодження. Два режими роботи BIOS стануть у пригоді як за потреби в максимальної продуктивності, так і у виконанні нескладних поточних задач.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Подібна потужна відеокарта вимагає блока живлення, який готовий гідно зустріти таке випробування: ROG Thor 1000W Platinum II. Цей пристрій пропонує потужність, необхідну для живлення новітнього процесора та відеокарти, оснащений найтихішою у своєму класі системою охолодження, а також є надзвичайно енергоефективною моделлю, що підтверджено сертифікатом 80 Plus Platinum. Щоб доповнити ваші компоненти та периферійні пристрої в білому кольорі, він має чорно-білу бічну панель, яка обрамляє OLED-дисплей, що дає змогу стежити за енергоспоживанням.

Білий – новий чорний: total white сетап від Republic of Gamers

Система рідинного охолодження ROG Ryuo III 360 ARGB готовий приборкати температуру цієї високопродуктивної установки завдяки використанню архітектури Asetek 8-го покоління, великому радіатору діаметром 360 мм і потужним вентиляторам ROG AF 12S ARGB. Його сміливий дизайн чудово підходить для материнських плат ROG. Настроюваний дисплей AniMe Matrix, вбудований у корпус помпи, дасть можливість підкреслити кастомність зібраного ПК.

***

Збірка білого ПК – справа не завжди проста, але отриманий результат гарантовано тішитиме ваш зір своєю оригінальністю та функціональністю.