Stability AI оголосила про платне членство для комерційного використання своїх моделей ШІ

Stability AI тепер пропонує послугу підписки, яка стандартизує та змінює способи використання її моделей штучного інтелекту в комерційних цілях. Про це пише The Verge.

Є три варіанти членства. Один із них – безкоштовний для особистого та дослідницького використання. Ще один – це корпоративний план підписки.

Третій варіант коштує $20 на місяць. Він передбачений для творців, розробників та стартапів із річним доходом менше $1 млн, інституційним фінансуванням $1 млн та 1 млн активних користувачів.

Усі три пропонують ранній доступ до нових моделей ШІ, але тільки учасники двох платних рівнів можуть використовувати їх у комерційних цілях.

«Оскільки наша компанія продовжує розвиватися і масштабуватися, членство в Stability AI відіграватиме ключову роль у фінансуванні наших майбутніх досліджень та розробок основних моделей», – пояснила компанія.

До слова, в листопаді Stability AI офіційно представила генеративну модель для створення коротких відео Stable Video Diffusion. В її основі лежить модель Stable Diffusion для створення зображень за допомогою текстових підказок.