Колишній головний креативний директор Obsidian, Кріс Авеллон, у X розповів, що студія хотіла розробити спін-офф The Elder Scrolls, який мав би схожу роль до того, чим New Vegas була для серії Fallout.

Після того, як в соціальних мережах почали з’являтися повідомлення про те, що Obsidian пропонувала розробити спін-офф для серії The Elder Scrolls, але Bethesda відмовилась від цієї ідеї, Авеллон написав наступне:

«Це правда. Одна з пропозицій Elder Scrolls (яку я запропонував) мала виконувати ту ж функцію, що й FNV між F3 і F4, щоб забезпечити більше пригод у сеттингу протягом років до наступного релізу від Bethesda».

Кріс Авеллон також написав, що їх гра мала б дати гравцям більше контенту між головними іграми серії, над якими працювала Bethesda. На жаль, його ідею сприймали доволі холодно, тому що Bethesda була незадоволена результатами Fallout New Vegas.

Авеллон також розповів, що зараз такий проєкт був би неактуальним через існування The Elder Scrolls Online.

Його бачення було схожим з тим, як Treyarch та Activision працювали над Call of Duty, створюючи ігри в одній серії з пов’язаними історіями, однак все ж були самостійними проєктами, які розширювали загальний всесвіт.