Застосунок «Дія» отримав оновлений дизайн та нові послуги. Їх представили під час заходу Diia Summit, повідомляє Міністерство цифрової трансформації в Telegram.

У «Дії» з’явилося одразу кілька нових сервісів. Приміром, Автоматизована послуга Внесення змін про ФОП – їх можна здійснити за кілька хвилин без участі реєстратора.

Ще один новий сервіс – це Перереєстрація авто, який дозволяє купити та продавати авто в «Дії». Цю послугу можна отримати швидко, без зайвих папірців та посередників.

Крім цього, у форматі бета-тесту в застосунку запустили послугу е-Підприємець. Йдеться про декілька послуг для бізнесу в одній заяві. Також у «Дії» з’явилися Послуги для моряків – цей сервіс дає змогу оформити документи без даремних поїздок та годин витраченого часу.

«Ці сервіси покажуть зовсім новий підхід до державних послуг, у якому немає місця корупції та бюрократії. Не зупиняємося та продовжуємо трансформацію, у планах на наступний рік — запуск Дія.Офісу та Мрії», – додали в міністерстві.

Нагадаємо, що в листопаді «Дія» запустила послугу доставки нового водійського посвідчення у відділення Укрпошти чи кур’єром. Про відповідні тестування стало відомо в жовтні.