Новий хетчбек Lancia Ypsilon: дизайн вже майже відомий

Ця точно історія для п’ятниці! Насправді все почалось ще кілька днів тому, але з часом збільшувалась кількість подробиць, які все більше нагадували фантастику – якби не були правдою! Отже: днями одне місцеве французьке видання опублікувало новину, що автомобіль впав у воду й місцеві рятувальники-молодці його витягнули. Але не уточнювалось, який саме це був автомобіль. Свою увагу на новину звернули вже автомобільні журналісти – й зомліли: та це ж хетчбек Lancia Ypsilon нової генерації!

Але що він робить у Франції та як опинився у воді? Виявляється його викрали з парковки заводу Stellantis (Peugeot, Citroen, Opel) й це був передсерійний екземпляр! А на французькому заводі автомобіль Lancia Ypsilon був тому, що відтепер він буде найближчим родичем Peugeot 208 та 2008, Opel Corsa та інших схожих моделей – й буде вироблятись на одному спільному заводі.

Після появи новини про втоплений автомобіль та його порятунок, компанія Lancia вирішила поступово «відкривати карти» й опублікувала порцію фірмових фототизерів новинки. Причому серед них виявилась світлина передньої частини, якой так не вистачало, щоб скласти весь дизайн нової моделі Lancia Ypsilon до купи.

Але тепер все зрозуміло: «обличчя» з Y-подібними LED-лініями, основні фари знизу, виділені ручки передніх дверцят та приховані ручки задніх дверцят, колісні диски також з Y-подібним малюнком, темна вставка на кришці багажника, що поєднує ліхтарі. Ось вам і опис зовнішності. Та навіть відома одна цікава деталь про салон – там буде столик!

Залишилось лише дочекатись офіційного дебюту Lancia Ypsilon. Орієнтовно це має статись вже у першій половині 2024 року.