Спеціалісти «Київстару» за минулу добу відновили послугу міжнародного голосового роумінгу, усунули проблему з обривами дзвінків, стабілізували зв’язок в Києві. Про це Mezha.Media повідомили в компанії.

«Наразі понад 95% базових станцій мобільного зв’язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані. Абонентам доступний голосовий зв’язок, в тому числі – в міжнародному роумінгу, послуги «Домашнього Інтернету», – розповіли в «Київстарі».

Мобільний оператор також зауважив, що відучора розпочалося відновлення доступу до послуг мобільної передачі даних, зокрема на заході України.  Сьогодні в планах компанії – подальше відновлення послуг передачі даних.

У «Київстарі» також додали, що в деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі з якістю зв’язку, але спеціалісти компанії їх оперативно усувають.

«Нагадуємо, що якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити «авіа» режим. Також допомагає вибір мережі у налаштуваннях телефону», – зазначили в «Київстарі».

Нагадаємо, що 12 грудня компанія заявила про потужну хакерську атаку, яка спричинила масштабний збій. Напередодні мобільний оператор повідомив про підключення голосового сервісу та оголосив, що повністю відновив послугу «Домашній Інтернет».