Race for Glory: Audi vs. Lancia, перша назва 2 Win – спільна британсько-італійська стрічка, яка розповідає про епічне протистояння команд Audi та Lancia під час Чемпіонат світу з ралі 1983 року.

Команди Martini Racing Lancia та Audi Sport фінішували тоді з різницею лише у 2 очка й це була по-справжньому запекла та небезпечна битва, а автомобілі Audi Quattro A1 та Lancia 037 стали ралійними легендами.

Головні ролі у Race for Glory: Audi vs. Lancia виконали – Даніель Брюль (керівник спортивної програми Audi Роланд Гумперт) та Ріккардо Скамарчіо (Чезаре Фіоріо, керівник команди Lancia). Фолькер Брух зіграв дворазового чемпіона світу з ралі Вальтера Рьорля, Стіг Блумквіст та Мішель Мутон. Режисером фільму став італієць Стефано Мордіні.

Схоже нас жде ралійна версія Ford v Ferrari з присмаком Rush, у якому, до речі, той самий Даніель Брюль зіграв легендарного Нікі Лауду.

Прем’єра Race for Glory: Audi vs. Lancia у світі запланована на 5 січня 2024 року. Про реліз фільму в Україні поки що нічого невідомо.