Канадський актор Раян Рейнольдс опублікував фотографії зі знімального майданчика фільму «Дедпул 3» / Deadpool 3. Звісно, це – відредаговані кадри, повідомляє Gizmodo.

Спершу може здатися, що в майбутній стрічці з’являться нові неочікувані герої, як-от Хижак, Міккі Маус та Стів Уркель. Але насправді в такий спосіб Раян Рейнольдс відповів інсайдерам, які недавно опублікували знімки з персонажами фільму.

Спершу актор, який грає головну роль у фільмі Deadpool 3, закликав шанувальників не спойлерити. Але тепер у властивій йому манері вирішив трохи пожартувати.

Втім, мета Раяна Рейольдса – не лише жарти. Судячи з підписів до фото, він прагне наповнити інтернет фальшивими фотографіями, щоб було складніше знайти справжні.

«Дедпул почався з витоку. Так що я приєднуюся, – написав він на платформі X. – Але, БУДЬ ЛАСКА, не зловживайте фразою Deadpool Leaks, тому що це може зіпсувати результати пошуку, якщо хтось шукає витоки Дедпула, спойлери Дедпула або, можливо, сенсації Дедпула.

Також під своїм дописом він додав кілька характерних хештегів: #DeadpoolLeaks #DeadpoolSpoiler #DeadpoolScoop.

Нагадаємо, що Deadpool 3 має вийти на екрани влітку 2024 року. Крім Раяна Рейнольдса у фільмі зіграє Г’ю Джекман, який повернеться до ролі Росомахи. Але якщо у стрічці також з’явиться Міккі Маус чи Хижак, ми знатимемо, звідки ростуть ноги.