На The Game Awards Team Ninja презентувала новий трейлер Rise of the Ronin та одразу анонсувала, що майбутній проєкт вийде 22 березня наступного року лише на PlayStation 5. Попереднє замовлення для гри розпочнеться 14 грудня.

«Ми наполегливо працювали відтоді, як оголосили про гру у вересні минулого року, спонукані захопленням, яке відтоді висловили гравці. У Rise of the Ronin представлено історичне середовище, типове для Koei Tecmo, водночас наповнене власним брендом екшену і боїв Team Ninja. Створюючи нашу найбільшу гру на сьогоднішній день, ми працювали разом із командою SIE, щоб дати досвід, який дозволить гравцям повністю пізнати роніна в останні дні сьогунату Токугава», — розповіли у блог-пості.

Також Sony розповіла, що гравці, які попередньо замовлять будь-яку версію Rise of the Ronin, отримають дострокове розблокування набору катани й обладунків Іги Ніндзя та дострокове розблокування 4 бойових стилів, які допоможуть вам викувати свою долю.

Deluxe видання включатиме гру, усі бонуси для попереднього замовлення, а також посох Іга Ніндзя, парні мечі Тойокуні, набір броні воїна Бандо та Японський офіційний комплект одягу.

Rise of the Ronin, ексклюзив PlayStation 5 від Team Ninja, отримала дату релізу