Work.ua запускає нову функціональність для залучення спеціалістів до війська

Сайт пошуку роботи Work.ua представив нову функціональність, яка спрямована на залучення спеціалістів до війська. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Тепер на сайті завжди доступні: список всіх професій що потрібні Силам оборони, всі підрозділи Сил оборони, що шукають спеціалістів та всі вакансії, що опубліковані Силами оборони.

За інформацією Work.ua, кожна вакансія містить детальний опис, переваги служби за контрактом та процес найму – тобто все відбувається, як зазвичай під час пошуку роботи.

Крім того, за посиланням work.ua/zsu можна ознайомитися з повною інформацією, як приєднатися до армії та знайти спеціальність і підрозділ, в якому можна служити.

«Покращення процесу найму до війська та забезпечення зручного доступу до вакансій різних підрозділів – мета лендингу work.ua/zsu, де зібрано повний перелік підрозділів Сил оборони, які активно шукають кваліфікованих спеціалістів», – йдеться в повідомленні сайту.

В компанії також додали, що фокус їхньої співпраці з Міністерством оборони передусім – це про надання функціональності для людей, які самостійно за покликом і, в першу чергу, – фахом зможуть знайти та обрати свою спеціальність у Силах оборони.

Співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно також додав, що йдеться про допомогу в пошуку фахівців передусім небойових спеціальностей: механіків, автослюсарів, дизелістів, газозварювальників, будівельників та багатьох інших.

«Сили оборони мають ставати професійнішими та сильнішими, а для цього дуже важливо мати на всіх позиціях максимально кваліфікованих людей», – зауважив він.

Нагадаємо, що в листопаді 12-та бригада спеціального призначення НГУ «Азов» у співпраці з Work.ua оголосили про початок рекрутингової кампанії під гаслом «Війську потрібні різні професії».