12-та бригада спеціального призначення НГУ «Азов» у співпраці з Work.ua оголосили про початок рекрутингової кампанії під гаслом «Війську потрібні різні професії». Про це повідомляє пресслужба сайту пошуку роботи

«Здебільшого люди думають про «Азов» – і про армію загалом – виключно як про героїв, які штурмують ворожі позиції. Проте велика частина військового підрозділу – це не штурмовики, а забезпечення: кваліфіковані екскаваторники, водії, дизелісти, діловоди, медики та інші», – пояснив заступник командира по роботі з особовим складом 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» Святослав Паламар («Калина»).

Бригада в пошуку сотень спеціалістів різних напрямів. Загалом на сайті опубліковані вакансії для представників 28 різних професій із діапазоном зарплат від 25 000 до 125 000 грн.

Щоб залучити кваліфікованих фахівців, «Азов» ініціював рекрутингову кампанію і запросив до співпраці на волонтерських засадах креативну агенцію Banda. Агентство запропонувало підхід, який передбачає, що кожна позиція розглядається як вакансія. Також до проєкту долучилася компанія Work.ua.

«Для нас це можливість показати: рекрутинг до війська може відбуватися професійно і цілеспрямовано, а не через вручення повісток на блокпостах. Через неефективну систему набору досвідчені спеціалісти опиняються в окопах, а в той самий час висококваліфіковану роботу виконувати нікому. Людина мусить розуміти, що армія – це теж робота. А військо – теж роботодавець…», – зауважив співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно.

Щоб податися на вакансію, людині треба натиснути кнопку «Відгукнутися» під описом вакансії на сайті Work.ua. Якщо кваліфікація відповідає очікуванням роботодавця, рекрутер «Азову» зв’язується з кандидатом для співбесіди. Під час неї кандидата спитають про досвід, навички, особисті та професійні цілі. Рекрутер також розповість про грошове забезпечення та інші переваги, пов’язані із зарахуванням до армії.

Якщо ці етапи успішно пройдено, рекрутер «Азову» допоможе підготуватися до зарахування на військову службу, де, крім проходження військово-лікарської комісії та тестування, спільно з офіцером групи комплектування можна буде остаточно визначитися з військовою спеціальністю.

Усі новобранці «Азову» проходять кількатижневу бойову підготовку і працюють під керівництвом високопрофесійних командирів. Більше про рекрутингову кампанію 12-ї бригади «Азов» можна дізнатися за адресою http://work.ua/azov.