Новітня лінійка моніторів ROG PRO розроблена спеціально для кіберспортсменів і геймерів, які бажають отримати продуктивність змагального рівня. Її яскравий представник – ROG Swift Pro PG248QP – це найшвидший у світі ігровий монітор.

Створений для професійних гравців у ігри жанру FPS, він оснащений 24,1-дюймовою панеллю Esports-TN (E-TN) з частотою оновлення до 540 Гц і вбудованим процесором NVIDIA G-SYNC, завдяки чому забезпечує неймовірно плавний ігровий процес і неперевершену реалістичність.

У кіберспортивних іграх важлива кожна частка секунди. Саме тому монітор ROG Swift Pro PG248QP отримав надзвичайно високу частоту оновлення до 540 Гц, що дає змогу усунути розмиття зображення та забезпечити максимальну чіткість кожного кадру, що є безперечною перевагою в динамічних іграх.

Новітні розробки NVIDIA в моніторі ROG Swift Pro PG248QP – вбудований процесор G-SYNC та NVIDIA Reflex Analyzer дозволяють максимізувати ігровий досвід та досягти ідеальної швидкодії ПК та монітора, а також плавного відображення навіть у найдинамічніших сценах.

Він також має ергономічну підставку з висувними ніжками, яка допомагає звільнити простір на робочому столі для створення більш зручного ігрового простору.

Новинка вже доступна для купівлі в Україні за акційною промо-ціною 44999 грн в магазинах офіційних партнерів:

Rozetka

MOYO