BioWare презентувала новий тизер Dragon Age: Dreadwolf, у якому показали кілька раніше небачених частинок Тедаса, в які гравці відправляться в новій грі.

«Ви вже тричі відвідували землі Тедаса в наших іграх і ще багато разів у коміксах, книгах, мистецтві та оповіданнях. Цього разу ви відправитеся в незвідані місця та повернетеся туди, де вже давно не були», – написали представники студії у блог пості.

Однак найцікавіше в цьому анонсі те, що Dreadwolf обіцяють повністю представити влітку наступного року.

Повертаючись до нових локацій, компанія також поділилася кількома скриншотами та трохи більше розповіла про нові території, які з’являться у Dragon Age: Dreadwolf.

«У минулих іграх ви могли побачити лише шматочок світу. В Origins це був Ферелден – земля, спустошена війною та породженнями темряви. У другій частині це був Кіркволл і його місцевості – заражені корупцією та темним підземним світом. А в Inquisition ви побували в більшій частині Орле – стикалися з політичними інтригами так само часто, як і з бійками. Однак цього разу ви можете побачити набагато більше Тедаса. Безлюдну прекрасну пустку Андерфельса з завісами далеких гірських шпилів. Звивисті канали та блискучі вежі Антіви, де в будь-якій тіні можуть ховатися ворони. Бірюзове море Рівейну з його бурхливою зеленню та витривалими мореплавцями. І це, звичайно ж, далеко не все», – йдеться в дописі.