Fortnite та LEGO вирішили обʼєднати зусилля для створення нового доповнення LEGO Fortnite, яке описується як гра на виживання. В компаніях відкрито про це не заявляють, проте натякають, що гравці будуть намагатися вижити у відкритому світі.

Lego Fortnite стартує вже 7 грудня і це перша велика спільна робота в рамках партнерства між Epic Games та LEGO, про яке було оголошено у квітні минулого року. Компанії ставлять на меті створення простору в метасвіті, що буде прийнятним для дітей та сімейного дозвілля. Співпраця отримала поштовх після того, як Sony та Kirkbi, інвестиційна група сім’ї Кірка Крістіансена, засновника LEGO Group, проінвестували в Epic $2 мільярди.

В Fortnite зʼявиться доповнення від LEGO

Готуючись до сімейної гри LEGO, Epic Games запровадила вікові обмеження для гри Fortnite. Це призвело до обмежень на певні ігрові скіни в іграх, розрахованих на молодших гравців, а майбутній досвід Lego має рейтинг E10+. Однак пізніше деякі з цих змін були скасовані, а більш постійні нововведення очікуються в оновленні Fortnite v28.00, яке вийде вже сьогодні 3 грудня.