Microsoft хочуть, аби Game Pass був доступний на PlayStation, Nintendo Switch та взагалі усіх екранах, де можна грати ігри. Про це розповів фінансовий директор Xbox Тім Стюарт під час Wells Fargo TMT Summit.

Як повідомили GameSpot, Стюарт розповів, що Game Pass є «високомаржинальним» бізнесом для компанії, в одному ряду з власними іграми та рекламою. Microsoft планують значно розширювати ці напрямки найближчим часом.

«Це дещо зміна стратегії. Ми не оголошуємо зараз нічого тут, але наша місія полягає в тому, щоб перенести наш досвід першої сторони та наші послуги підписки на кожен екран, де можна грати в ігри. Це означає смарттелевізори, це означає мобільні пристрої, це означає й тих, кого ми б вважали конкурентами в минулому, як от PlayStation і Nintendo», — сказав Стюарт.

Наразі компанія ще не робила жодних відкритих кроків до того, аби додати Game Pass на консолі Nintendo та Sony, однак вони чітко оголосили свої плани, і, можливо, у майбутньому користувачі зможуть в рамках однієї підписки грати на всіх можливих платформах.