Додаток під назвою Draw to App може перетворити звичайний малюнок на робочий код. Його створили завдяки конструктору застосунків FlutterFlow лише за 10 хвилин. Про це йдеться на сайті проєкту.

«Готові перетворити свій малюнок на робочий код? Просто додайте свій ключ OpenAI і натисніть кнопку «Почати малювати». Коли закінчите, натисніть «Створити» та спостерігайте, як ваше творіння оживає!» – сказано в описі на сайті.

Уілл Хоббік (Will Hobick) з FlutterFlow показав, як це працює в реальності. Відповідний ролик він розмістив на платформі X.

Зараз чимало користувачів діляться враженнями від роботи з Draw to App. Приміром, комп’ютерний інженер Альваро Сінтас (Alvaro Cintas) у захваті від додатка.

«Це дивовижно. Тепер я можу намалювати щось в телефоні і миттєво отримати робочий додаток. Відео прискорене, але все зайняло у мене менше 1 хвилини», – описав він принцип роботи.

За його словами, Draw to App не працює з дуже складними додатками. Однак він допускає, що невдовзі ситуація може змінитися.

Поки застосунок не має доступу до даних в реальному часі, а щоб його спробувати, треба мати ключ OpenAI API. Однак потенціал у Draw to App, безумовно, є.