Справжні американці! Це точно можна сказати про автомобілі Chevrolet Tahoe та Chevrolet Suburban, які щойно отримали порцію оновлень.

Наприклад, помітно змінилась передня частина кузова: нові фари, ходові вогні у вигляді LED-ліній, змінений бампер та решітка радіатора. Крім того, віднині запропоновані нові колісні диски (аж 24 дюйми!) та два нових кольори кузова, в яких автомобілі Chevrolet Tahoe та Chevrolet Suburban представлено на світлинах нижче – сірий та синій відповідно. Взагалі ви можете самостійно оцінити всі масштаби оновлень у порівнянні з попередніми версіями Chevrolet Tahoe та Chevrolet Suburban (останнє зображення).

Також дещо змінилась техніка. Наприклад, на 10% підвищено потужність 3-літрового турбодизеля – тепер він видає 309 «коней». Хоча звісно, в гаммі Chevrolet Tahoe та Chevrolet Suburban представлені й бензинові двигуни V8: або 5,3-літровий або навіть 6,2-літровий. Крім того, були змінені налаштування ходової частини, також для деяких версій автомобілів доступна пневматична підвіска.

Чи не найбільші зміни стосуються салону: більше розкоші, більше дисплеїв! Тепер помітне місце займає центральний вигнутий 17,7-дисплей, плюс ще один дисплей використовується як панель приладів. Автомобілі отримали більш розкішне оздоблення та покращену функціональність – наприклад, камери огляду працюють «онлайн» (можна віддалено спостерігати за салоном та навколишнім світом навколо автомобіля), а ще було додану систему автономного керування SUPER CRUISE. Ось, просто порівняйте новий салон з попереднім (остання світлина).

Продажі нових позашляховиків Chevrolet Tahoe та Chevrolet Suburban стартують в США вже наступного року.