Google шукає директора для представництва в Україні. Які вимоги до кандидата?

Компанія Google шукає нового керівника для представництва в Україні. Про це повідомляє DOU.

Інформацію про вакансію опублікували в LinkedIn. Відповідно до опису, позиція базується в Києві або Варшаві. Столицю Польщі можна обрати з міркувань безпеки.

У людини, яка подаватиметься на посаду, має бути менеджерський досвід у галузях технологій, реклами чи онлайн-індустріях. Серед умов також досвід роботи в мультинаціональних командах, а ще – вільна англійська та українська мови.

Досвід роботи на позиції регіонального менеджера буде перевагою під час розгляду на посаду.

«Ви очолите комерційну команду, представлятимете всі аспекти діяльності Google в Україні, впливатимете на те, як бізнес, влада й користувачі сприйматимуть компанію. Також ви переконуватимете нових клієнтів користуватися рекламними продуктами й технологіями Google, розповідатимете про можливості й виклики ринку, визначатимете пріоритети для наших продуктів», – сказано в описі.

Серед обов’язків майбутнього директора – налагодження зв’язків із бізнесом та людьми, які ухвалюють рішення на високому рівні. Крім цього, треба буде працювати над бізнес-планом і бізнес-стратегією, управляти комерційною діяльністю.

Також керівник представництва муситиме керувати продажами для великих клієнтів (LCS) в Україні, співпрацювати з рекламодавцями та хмарним бізнесом Google, забезпечувати зростання бізнесу, представляти Google на ринку за межами ділових відносин.

Раніше повідомлялося, що директор Google Ukraine Дмитро Шоломко на початку жовтня 2023 року пішов із компанії. Він очолював представництво Google впродовж 17 років, тобто з моменту запуску компанії в нашій країні.