YouTube-канал It’s a Good Trip розігрує Mitsubishi Eclipse Cross за донати. Зібрані кошти підуть на гуманітарну допомогу та купівлю автівок для ЗСУ

За прикладом розіграшу каналу InfoСar, засновник каналу про подорожі It’s a Good Trip Олександр Ляпота також розігрує автівку за донати. Допоміг у цьому Денис Драч — виконавчий директор Mitsubishi Motors в Україні, який також є волонтером благодійної організації «Центр волонтерства та захисту». 

Разом вони розігрують Mitsubishi Eclipse Cross 2019 року, з 1,5-літровим двигуном та переднім приводом. Машина майже нова, використовувалася лише в прес-парку компанії.

Розіграш проводиться з 16 по 30 вересня цього року. Для участі в ньому потрібно зробити донат від 300 гривень на відповідну «банку». Таких донатів можна зробити безліч, що збільшить шанси на виграш. Переможця визначать випадковим шляхом за допомогою Monobank. У випадку, якщо розіграш збере менш як 1 млн гривень, його скасують, але гроші все одно підуть на доброчинність. Взяти участь у розіграші можуть лише громадяни України.

Зібрані кошти потраплять в БО «Центр волонтерства та захисту» (займається збором та доставленням їжі та медикаментів у прифронтові міста), а також у фонд IGTRIP Олександра, який закуповує автівки для ЗСУ. Розподіл коштів буде залежати від остаточної суми збору.

Детальніше про розіграш та автівку можна дізнатися у відео:

Разом до Перемоги!