Починаючи з 14 грудня, розширення для Firefox, які мають позначку сумісності з Android, стануть доступні для всіх користувачів браузера на Android. Про це Mozilla сповістила у блог-пості.

У офіційній крамниці розширень браузера компанія також створила окрему сторінку для тих, які будуть доступні на Android.

«Ми були вражені ентузіазмом і підготовкою розробників. Ще кілька тижнів тому здавалося, що у нас може бути кілька сотень розширень Android для запуску, але тепер ми можемо з упевненістю сказати, що AMO матиме 400+ нових розширень Firefox для Android, доступних 14 грудня. Ми не можемо бути більш вдячними нашим спільноті розробників за сприйняття цього захоплюючого моменту», — сказав Джорджіо Натілі, директор із розробки Firefox.

Mozilla також заохочують розробників оновлювати їх розширення та додавати до них сумісність з Android. Для цього вони пропонують ознайомитися з вебінарами старшого інженера зі зв’язків із розробниками Сімеона Вінсента, в одному з яких розповідається про основи міграції розширень, а в другому — про налаштування та тестування.