Vanity Fair представили ексклюзивний перший погляд на телесеріал Fallout, прем’єра якого відбудеться 12 квітня на Amazon Prime Video. У матеріалі поділилися новими кадрами та подробицями шоу.

Одним з головних героїв серіалу буде Люсі, дівчина, яка все життя провела у підземному сховищі, допоки їй не довелось вийти на поверхню в рамках рятувальної місії.

Вперше за життя опинившись поза сховищем, дівчина усвідомлює, що планета залишається пекельним пейзажем, з повзучими гігантськими комахами, ненажерливими тваринами-мутантами та людською популяцією розпечених сонцем негідників.

«Люсі чарівна, відважна і сильна… а потім ти бачиш, що вона стикається з реальністю: агов, можливо, те, що нібито ті доброчесні речі, на яких ти виріс, не обов’язково є таким доброчесним. Якщо вони і є доброчесні, то вони прикуті до обставин. Це гідність розкоші. У вас є своя точка зору, тому що у вас ніколи не вичерпувалася їжа, чи не так? Ви могли ділитися всім, тому що у вас було чим поділитися», — розповів Джонатан Нолан, режисер трьох епізодів серіалу.

Окрім Люсі, в серіалі буде ще два головних герої — Максимус, учасник фракції Brotherhood of Steel, який дуже хоче стати солдатом, та мисливець за головами відомий як Гуль, який буде повною протилежністю Люсі.

Bethesda також були залучені до роботи над серіалом та допомагали з відповідністю сценарію до історії гри. Крім того, сам Тодд Говард є виконавчим продюсером, і він трохи розповів про гумор та насилля у шоу:

«У нас було багато розмов про стиль гумору, рівень насильства, стиль насильства. Слухайте, Fallout може бути дуже драматичним, похмурим і постапокаліптичним, але вам потрібно трохи підморгнути… Я думаю, що вони дуже добре протягнули цю нитку в телешоу».

Щодо історії, то Нолан натякнув, що сюжет може будуватися довкола бажання різних персонажів роздобути G.E.C.K, дивовижний пристрій, який дозволяє користувачам з легкістю налаштувати повністю функціонуюче розширене поселення.

Крім того, в матеріалі також розповіли, що в серіалі розкриють походження Vault Boy, представляють фракцію Brotherhood of Steel, яка з’явиться повністю споряджена та у всій красі в Prydwen, дирижаблі з Fallout 4.