Всім привіт, сьогодні Mezha.Media виповнюється два роки! З одного боку наче й не дуже багато, але враховуючи всі обставини, то хочеться з гордістю написати «це аж два роки!». Справді дуже пишаюся всією командою, яка попри всі обставини продовжує робити один із найкращих в Україні сайтів для тих, хто цікавиться технологіями, ґаджетами, комп’ютерами та загалом новинами зі світу IT та навколо нього.

За два роки ми досягли хороших результатів та зараз набагато впевненіше стоїмо на ногах, за що, звісно, дякуємо вам, наші дорогі читачі. «Межа» не могла б існувати без вашої уваги, підтримки та донатів.

Дуже дякуємо нашим партнерам, завдяки їхнім зусиллям ми можемо тестувати новинки електроніки, які часто не так вже й легко дістати, а також рекламодавцям, що повірили в наш проєкт та продовжують з нами активно співпрацювати.

Дякуємо команді організації Media Development Foundation, яка підтримує нас та інші незалежні українські медіа.

Порівняно з минулим роком в нас не відбулося якихось кардинальних змін, але на щастя у всіх редакторів стало більше роботи. Олег Данилов, Сергій Світличний, Олег Касіч та Ігор Сушон кожного тижня готують та редагують цікаві матеріали, завдяки їхнім зусиллям в нас виходить більше великих статей та оглядів.

Автори новин Євгенія Губіна та Дмитро Джугалик з ранку до вечора шукають цікаві теми та наповнюють стрічку. Завдяки їм, в нас завжди є що почитати та про що подискутувати.

Цього року ми стали співпрацювати з більшою кількістю авторів, дуже вдячний їм всім за допомогу та можливість публікувати справді цікаві та унікальні матеріали.

Загалом, дякую всім, хто кожного дня робить «Межу» краще, цього року вас стало значно більше і це не може не радувати 🙂

Не буду розкривати всі наші грандіозні плани, їх багато, і я сподіваюсь, що вийде реалізувати хоча б половину. Наприклад, знімати з Володею Дяченко більше відео, щоб вони виходили на регулярній основі.

Свій другий день народження ми знову не святкуємо, хоча хотілося б вже зібратися з читачами та влаштувати цікаві конкурси з призами. Але, на жаль, русня досі існує, тому замість призу ви отримаєте від нас поки тільки прохання донатити на ЗСУ та донатити на ППО. Наступного тижня, сподіваюсь, ми встигнемо запустити новий збір, щоб закрити деякі потреби військових.

Також Олег Данілов вже готує на найближчі дні пост по цікавій статистиці сайту та про те, що ви найбільше читали цього року на «Межі».

Так сталося, що наша друга річниця припадає на важливу та сумну дату. В четверту суботу листопада в Україні та світі вшановують пам’ять жертв Голодомору. У 1932-1933 роках радянська влада влаштувала на території України штучний голод, за різними підрахунками він забрав життя від 7 до 10 мільйонів людей. Запаліть свічку в памʼять про них. Світ має памʼятати.