З’явились нові подробиці ремастеру The Last of Us Part II

Нещодавно анонсований ремастер The Last of Us Part II обріс новими подробицями. На офіційній сторінці гри в магазині PlayStation з’явились деталі про новий режим та Lost Levels.

Lost Levels дозволяють гравцям досліджувати ранні версії трьох нових рівнів, яких не було в оригінальній The Last of Us Part II: Sewers, Jackson Party і Boar Hunt.

Новий режим No Return дасть зможу зіграти за раніше недоступних для гри персонажів таких як Діна, Джессі, Томмі та інших, кожен з яких матиме особливості, що впливатимуть на стиль гри.

«Виживайте якомога довше під час кожного забігу, обираючи свій шлях у серії випадкових зіткнень із різними ворогами на пам’ятних локаціях з усієї The Last of Us Part II, кульмінацією яких стануть напружені битви з босами», — розповідається на сторінці гри.

З іншого, ремастер також запропонує ряд технічних покращень, таких як нативну підтримку 4К у Fidelity Mode та 1440p які масштабуватимуться до 4К у Performance Mode. Крім того, гра отримає опцію розблокованої частоти кадрів для телевізорів, які підтримують VRR.

Реліз The Last of Us Part II Remastered відбудеться 19 січня 2024 року й власники гри на PlayStation 4 зможуть оновитись всього лиш за $10.