Часи, коли виробники мобільних пристроїв мало не декілька разів на рік випускали смартфони з новою зовнішністю, давно минули. Нині смартфони оновлюють корпуси приблизно як автомобілі, які по декілька років не отримують кардинальних змін в дизайні. І, здається, наступного року флагмани Samsung матимуть дуже знайомий вигляд.

Інсайдери ICE UNIVERSE та Девід Мартін показали, як виглядатиме Samsung Galaxy S24 Ultra. Очікувано, смартфон збереже загальний зовнішній вигляд попередньої моделі, отримавши незначні зміни в деталях. При цьому, звісно, по блоку камер можна буде точно ідентифікувати смартфон від Samsung, а бокові частини пристрою стануть пласкішими.

Для порівняння, вище можна побачити задню частину Samsung Galaxy S23 Ultra, а нижче у X-публікації — можливого наступника:

До цього також ширилися чутки, що корейський виробник також експериментує з титановою рамкою для флагмана, як відповідь на оновлення від основного конкурента — iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max.

Нагадаю, що за стандартним планом оновлення флагманів Samsung, презентацію наступних моделей можна очікувати у лютому наступного року. І що ближче до презентації, то більше інсайдів буде з’являтися.