Цього тижня стартує традиційний святковий розпродаж, що у Сполучених Штатах приурочений до Дня Подяки.  Українські рітейлери та онлайн продавці теж активно пропонують знижки та різноманітні акції.

Для більшої зручності Acer разом з компаніями-партнерами цього року зосередили усю інформацію щодо знижок на одній вебсторінці. Усі пропозиції, являють собою найбільш популярні конфігурації, серед яких присутні ігрові ноутбуки, тонкі й легкі ноутбуки, а також ноутбуки для роботи та навчання, і, нарешті, геймерські монітори.

Ігровий сегмент найбільш різноманітний, та містить як преміальні моделі Predator, так і масові конфігурації Nitro та Aspire 7.  Пропозиції щодо автономних моделей представлені Swift 3 та розмаїттям конфігурацій Aspire 5 з процесорами AMD Ryzen або Intel Core за ціною від 19 999 грн. Перелік моделей для навчання та роботи цілком складається з популярних конфігурацій модельного ряду Aspire 3 за ціною від 15 499 грн. Акційні пропозиції щодо ігрових моніторів з нагоди Чорної п’ятниці представлені моделями Nitro з діагоналями 27 або 24 дюймів з частотою розгортки 180 Гц, підтримкою G-SYNC AMD Freesync, а також розширеного динамічного діапазону кольорів HDR.

Найбільша знижка у 5000 грн доступна на ігровий ноутбук Acer Predator Helios 300. Фактично преміальна модель з GeForce RTX 3070 та вдосконаленим охолодженням на базі металевих кулерів AeroBlade 3D максимально наближена за ціною  до схожих конфігурацій Nitro 5.

Переглянути усі акційні моделі

Пропозиції дійсні до 26 листопада 2023 року за умови наявності відповідних пристроїв, адже кількість моделей, що будуть участь в акції обмежена.