ПриватБанк запустив сервіс, який допоможе клієнтам повідомити банк про шахрайство та отримати допомогу чи консультацію у мобільному додатку Приват24. Про це йдеться в повідомленні пресслужби фінустанови.

Сервіс спрямований, зокрема на те, щоб зменшити потенційні збитки від шахрайства завдяки швидким блокуючим діям. Тепер клієнтам установи не треба дзвонити в банк та чекати з’єднання з оператором.

«Терміновий сервіс інформування про шахрайство у Приват24 автоматично включає всі необхідні заходи, щоб запобігти подальшим спробам шахрайства та мінімізувати ризики для клієнта, а в деяких випадках автоматично створити заявку на повернення коштів», – пояснив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.

Сервіс доступний в мобільному додатку Приват24 в меню Комунікації (у правому верхньому куті на головному екрані додатка). Щоб отримати допомогу від банку, його клієнтам треба буде відповісти на питання у розділі «Повідомити про шахрайство». Детально цей процес показано на відео.

Також ПриватБанк закликає клієнтів за допомогою нового сервісу передавати інформацію про шахрайські (фішингові) сайти, підозрілі телефонні номери зловмисників, щоб разом протидіяти шахрайству.