Щойно з’явились перші зображення оновленого автомобіля Hyundai Tucson, який починає свій шлях з Південної Кореї: продажі там стартують ще до кінця поточного року. Напевно, що тоді стане відома інформація й про оновлення двигунів, оскільки наразі маємо лише зображення зовнішності.

Однак і вони можуть розповісти чимало. Так, оновлений Hyundai Tucson отримав нову решітку радіатора з LED-елементами, а також змінений передній бампер з явно-окресленими «щоками». Крім того, кросовер Hyundai Tucson запропонує нові колісні диски, кольори кузова, сріблясті декоративні панелі…

Але найголовніша зміна Hyundai Tucson прихована в його салоні – фактично новий інтер’єр! Акценти розставляє вигнута панель приладів, що утворена поєднанням двох 12,3-дюймових дисплеїв. Далі варто відзначити змінену центральну консоль: більш масивна, з підсклянниками та бездротовою зарядкою. Але де важіль «автомату»? Ось він – сховався під кермом справа. Нарешті, оновлений Hyundai Tucson отримав навіть змінений блок клімат-контролю з фізичними кнопками.

Наразі все вже виглядає цікаво. Але ще більшу цікавість викликає зміна техніки – що ж там приготували? Подробиці дізнаємось наприкінці поточного року, на момент старту продажів Hyundai Tucson в Південній Кореї, або вже на початку 2024 року, коли буде повідомлено про оновлення європейської версії автомобіля.