Back to Hearth – гра, у якій треба відбудовувати українське поселення

Студії Podoba Interactive та Marevo Collective розробляють сюжетно-орієнтовану дослідницьку гру Back to Hearth, в якій треба ремонтувати будиночки покинутого українського лісового поселення.

Лихо спустошило всі будинки цього маленького поселення. Лихо позбавило його сміху, розмов, позбавило життя. Головному герою треба розібратися з наслідками трагедії, полагодити всі ушкодження, привести до ладу кожну оселю. Створіть затишок в домівці, щоб повернути мешканців.

Back to Hearth – це дослідницька медитативна гра, у якій предметом вивчення є не лише будинки й локації, а й історії людей, які тут проживали. Будинки пронизані спогадами, особистими речами, оберегами та іншими наративними елементами, які відкриють завісу над історіями.

Podoba Interactive та Marevo Collective тісно пов’язані. Частина розробників входить одночасно до складу обох студій. Крім мирної дослідницької Back to Hearth студія Podoba Interactive розробляє зараз також горор пригоду з елементами платформінгу Blessed Burden, яка бере участь в Indie Cup Ukraine’23. Marevo Collective працює над грою Zero Losses про поточну російсько-українську війну і теж є у складі учасників Indie Cup Ukraine’23. Рік тому ми вже спілкувалися з Marevo Collective про проєкт Zero Losses.