Нещодавно компанія Subaru анонсувала появу нового власного автомобіля. Аж ось днями в Інтернет-мережі почали масово поширюватись його зображення – й виявилось, що це кросовер Subaru Forester нової генерації.

Автомобіль Subaru Forester зберіг загальні пропорції кузова, але помітно змінився в кожній деталі: передня частина, фари та бампер, накладки на колісні арки з вентиляційними прорізами, нові ліхтарі відтепер поєднані чорною смужкою. Також кросовер Subaru Forester отримав геть новий салон: передня панель відтепер побудована навколо вертикального дисплея, перед трансмісійним важелем з’явилась поличка з бездротовою зарядкою, змінились дефлектори вентиляції.

Наразі немає жодних технічних відомостей про новий кросовер Subaru Forester. Проте очікується невеличке збільшення габаритів кузова та збереження нинішніх 4-циліндрових опозитних силових агрегатів. Плюс, звісно, повний привод та CVT-трансмісія.

Нагадаємо: в залежності від ринку продажів, кросовер Subaru Forester отримував 1,8-літровий «турбо», атмосферний 2-літровий звичайний двигун або гібрид, а також 2,5-літровий мотор. В будь-якому випадку, потужність складала 150-180 к.с. й можна очікувати на її невелике підвищення.

Більше деталей дізнаємось згодом, коли відбудеться офіційна презентація Subaru Forester нової генерації. За попередньою інформацією, це має відбутись вже 16 листопада.