Стримінговий сервіс Netflix показав одразу кілька коротких відео до проєктів, які зараз перебувають у роботі. Один із них – це «Аватар: Останній захисник» / Avatar: The Last Airbender на основі мультсеріалу початку 2000-х.

Ще влітку стало відомо, що прем’єра серіалу планується на 2024 рік. Тепер Netflix нарешті показав довгоочікуваний тизер. Робота над проєктом триває вже певний час. Його анонсували у 2018 році, і відтоді він пережив кілька проблем. Сподіваємося, цього разу обійдеться без ускладнень і прем’єра таки відбудеться 22 лютого наступного року.

Крім того, Netflix показав перший тизер четвертого сезону серіалу «Академія Амбрелла» / Umbrella Academy. Прем’єра першого сезону відбулася у 2019 році. В серпні 2022 року проєкт подовжили на четвертий сезон, який має стати заключним. Він теж вийде наступного року.

Також Netflix готується до другого сезону анімаційної історії «Аркейн» / Arcane. Це – мультсеріал 2021 року за всесвітом гри League of Legends. Зараз стримінг показав на платформі X коротке відео нового сезону, прем’єра якого запланована на листопад наступного року.