Сьогодні відбудеться реліз Call of Duty: Modern Warfare III, однак гра вже отримала не надто позитивні відгуки від критиків та ігрової спільноти. Як повідомляють Bloomberg, це пов’язано з тим, що MW3 розробляли вдвічі швидше аніж попередні ігри серії.

Критики вже встигли пройти кампанію гри й одноголосно вважають, що вона невдала. Історію називають поспішною. Як розповідають анонімні джерела причетні до розробки, гру створили менш ніж за  півтора року, в той час, як на розробку частини зазвичай йде три роки.

Деякі з розробників висловили сподівання, що після закриття угоди з Microsoft, нові власники студії не засуджуватимуть погане прийняття MW3 й візьмуть до уваги скорочений цикл розробки.

Крім того, хоч самі Activision Blizzard заперечували, що Modern Warfare III оригінально мала бути доповненням, анонімні джерела все ж підтвердили, що це так. В процесі розробки було вирішено випустити гру як повноцінний проєкт, щоб заповнити прогалину в графіку випуску ігор серії.

Джейсон Шраєр також розповів, що розробники в Sledgehammer працювали понаднормово, щоб випустити гру вчасно. За його словами, працівники відчувають себе зрадженими, адже їм обіцяли, що подібне не повторюватиметься після релізу Call of Duty: Vanguard.