Благодійний фонд Google.org пропонує українцям додаткові стипендії для отримання Професійних сертифікатів від Google. Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Щоб підтримати українців, на життя й роботу яких вплинула війна, організація INCO отримала грантове фінансування на 500 000 доларів США від Google.org. Завдяки цьому гранту 2500 українців зможуть отримати також комплексну підтримку після отримання стипендії на безкоштовний доступ до Професійних сертифікатів від Google на Coursera», – повідомили в компанії.

Тут додали, що грант дозволить INCO через свою програму Work in Tech у співпраці з Prometheus відкрити українцям можливість здобути навички та знання для стабільної зайнятості.

Програма не вимагає релевантного досвіду та дозволяє учасникам менш ніж за шість місяців підготуватися до професій у галузях, що швидко розвиваються.

Навчання доступне онлайн та охоплює кілька напрямків. Цифровий маркетинг і електронна комерція та ІТ-підтримка доступні українською мовою, а Кібербезпека, Аналітика даних, Керування проєктами та UX-дизайн – англійською. Щоб отримати стипендію, необхідно зареєструватися.

Подати заявку можуть українці, які зараз перебувають як в Україні, так і за кордоном.