Коли у 2020 році Sennheiser та її партнер Demant вирішили розлучитися зі своїм майже 20-річним спільним підприємством, компанія Epos (що належить Demant), стала новим домом для підрозділів Sennheiser, які займаються корпоративними та ігровими продуктами.

Хоча на Epos покладалися великі надії через зростання ринку ігор, в останні роки ігровий бізнес Epos був гіршим, ніж очікувалося. І, зіткнувшись із ситуацією, коли потрібні додаткові інвестиції, щоб зберегти ігровий підрозділ, Demant вирішив скоротити збитки.

Спільне підприємство Epos Sennheiser припиняє випуск ігрових продуктів

Epos оголосила, що покине бізнес ігрових навушників і натомість зосередиться на корпоративних комунікаційних продуктах. Підрозділ ігрових продуктів компанії, який раніше був частиною легендарної Sennheiser, відповідав за постачання ряду помітних ігрових гарнітур протягом останнього десятиліття. Згідно з повідомленнями співробітників Epos в соціальних мережах, компанія вже звільнила всіх співробітників свого ігрового підрозділу. Хоча компанія заявила, що продовжуватиме підтримувати клієнтів і розпродавати наявні продукти в найближчі місяці.

Очікується, що розформування займе досить багато часу та буде відбуватись й у 2024 році. У майбутньому Demant прагне розширити асортимент продукції для бізнесу та розвивати дистриб’юторські партнерства. У 2024 році Demant очікує, що це скорочення призведе до підвищення маржі та сприятливішого фінансового становища в найближчому майбутньому.